Skip to main content

Den här helgen har kännts jättelång, trots lite jobb på lördagen (blev rejäl ben- och magträning för min tappra kund på Plaza).

Helgen innehöll en tur på Bruksleden, en 12km sträcka mellan Långsjön och Hallstahammar, så härligt att komma ut i skog och mark. Tystnad, lingon, dofter av fuktig mossa… och fikakorg förståss. Finns det något godare än medhavd massäck som äts utomhus?

Blev en eftermiddag i trädgården också, och en hel del slappande i den ännu varma höstsolen, läste ut Flyga Drake av Khaled Hosseini och känner mej så berörd. Att läsa ger perspektiv på livet.

Måndag som börjar i ottan, 7.00 på plats i gymmet med PTkund. Musiken stänger vi av, bara kör fokuserad träning och laddar inför en ny vecka. Och så pratar vi massor också förståss. Att möta människor och att lyssna till människor ger perspektiv och berikar livet…

Har lite mellantid nu med planering & administration, sen bär det iväg igen ikväll för Pt-kunder & klasser i BodyPump och Step.

Ha en fin måndag!

Angelica Nanda Schäfer

Author Angelica Nanda Schäfer

With passion for movement and fascination over different ways to still the mind she likes to explore the language between body and mind and she invites you to be creative and playful on the floor.

More posts by Angelica Nanda Schäfer