Skip to main content

Äpplen.

Stora, mindre och ännu större.

Röda, lite grönskimrande, gula och ännu rödare.

Älskar mina äppelträd. Kanske beror det på att jag är ett septemberbarn, eller så beror det bara på att det är bland den vackraste och godaste frukt som finns. Kokar äppelmos just nu och känner mej skönt huslig. Ekologiskt, minst sagt närproducerat, extremt Fartraide och väldigt rätt i säsong; vackra och färgglada med fina vitaminer och fibrer; precis så som ett bra livsmedel ska vara.

“an apple a day keeps the doctor away”

 

Höstterminen är igång nu med alla klasser och dom flesta har hittat tillbaka från semestern. Kul med Öppet Hus i söndags och att vi nu blivit ännu fler i “familjen”; märktes redan på gårdagens yogaklass som var välbesökt av både stammisar och nya själar. Också kul för mej att få se “mina” nya instruktörer leverera sina klasser i söndags; Petra och Jenny som sparkade igång nu under sommaren med egna klasser efter att ha haft internutbildning med mej i maj; vilken utveckling! Nu helt superproffsiga i det dom gör; spinning, cirkel-cross och cirkel-gym.

Ha en skön kväll och för dej som vill imorgon finns chans att träna styrka, pilates, cirkel-cross och/eller yoga med mej! Hoppas vi ses!

Kram!

 

015 016

Angelica Nanda Schäfer

Author Angelica Nanda Schäfer

With passion for movement and fascination over different ways to still the mind she likes to explore the language between body and mind and she invites you to be creative and playful on the floor.

More posts by Angelica Nanda Schäfer