Skip to main content

Övade lite förra veckan på bryggan inför söndagens premiär av Sköna Sommarsöndag & MorgonYoga; funkar utmärkt med huvudstående:) Kommer du, och har du så ta med dej egen Yogamatta. Varmt Välkommen! 🙂 Kl.10 börjar Yogan och sedan är det massage & brunch. För mer info se http://www.borgasund.se/default.asp?type=news
Idag, första varmaste & hetaste sommardagen! Sitter hemma och jobbar på verandan, och det är NÄSTAN för varmt…! Satt i solen och åt lunch nyss men faktiskt känns det skönare här i lite skugga. Då vet man att det är sommar, när jag väljer skugga (händer inte ofta). 😉 Verandan är minst sagt en helt ok arbetsplats, om än mina “högar” av att göra fortfarande stirrar på mej. Men bit för bit så… Det är inte så att jag är helt överbelastad, snarare så att högen = fina promenader, goda middagar, lite extra träningspass och andra bra prioriteringar sista veckorna. Knasig som man är tackade jag nej till en båttur på Mälaren idag nu på dagen, men ibland (läs nu) vill jag bara bli “klar” med lite “att göra”. Hur som; Mälaren ligger kvar, och jag ska snart ta en liten löprunda ner längs vattnet och aktivera kroppen innan kvällens Functional Core.

Just bokat biljetter också (äntligen) till PEACE & LOVE i Borlänge. Ska bli grymt skoj! Någon mer som är där? Ja men då ses vi!

SOLKRAMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😉

Angelica Nanda Schäfer

Author Angelica Nanda Schäfer

With passion for movement and fascination over different ways to still the mind she likes to explore the language between body and mind and she invites you to be creative and playful on the floor.

More posts by Angelica Nanda Schäfer