Skip to main content

SÄ har vi landat hÀr i Goa och jag Àlskar Àlskar att vara hÀr. Alla ljud, vÀrmen och havsbrisen, ljuset precis innan solen gÄr ner, hundarna, fÀrgerna och alla som fÄr plats pÄ en moppe. Det Àr sÄ enkelt och sÄ enormt nÀrvarande. GÄr det ens att vara stressad hÀr? Leende, vÀnliga mÀnniskor överallt, vÀnliga sjÀlar som vill vÀl.

Ligger just nu i vĂ„r lilla trĂ€dgĂ„rd i skuggan under kokospalmerna. Vi bor sĂ„Ă„Ă„Ă„ fint, hyr en undervĂ„ning pĂ„ ett hus av en fin vĂ€n, sĂ„ hĂ€r Ă€r ombonat och mysigt. Familjen Ă€r delvis fransk sĂ„ mamman kom ner och bjöd pĂ„ lunch alldeles nyss 💗. Vi kĂ€nner oss sĂ„ varmt vĂ€lkomnade; vi kom igĂ„r, boade in oss och kom ner till stranden lagom vid solnedgĂ„ngen. Borrade ner fötterna i den varma sanden, strosade lĂ€ngs strandkanten, kollade vad som var nytt sen sist, vad vi kĂ€nner igen. En av hundarna gjorde oss följe och visade oss vĂ€gen. Jag vet att jag skrivit om dom förut, men dom hĂ€r indiska hundarna Ă€r nĂ„got helt eget. SĂ„ snĂ€lla, sĂ„ följsamma, och dom har sitt helt egna sjĂ€lvstĂ€ndiga liv; det ÄR dom som Ă€ger stranden- sedan Ă€r vi gĂ€ster pĂ„ besök.

Idag har vi en lugn lugn första dag. Vi ska snart ta oss ner till eftermiddagssolen och solnedgĂ„ngen pĂ„ stranden efter en heldag hĂ€r hemma med att bara landa och umgĂ„s med varandra och vĂ€nner. Jag har lĂ€st lite mejl och checkat av nĂ„gra sista “mĂ„sten” under dagen, men sedan nu nĂ„gra dagar framöver kommer jag hĂ„lla mej borta frĂ„n jobb. Jag har ju sĂ„ enormt fin support i studion nu nĂ€r jag Ă€r borta sĂ„ jag ska leva som jag lĂ€r och stĂ€nga av och ta in allt jag lĂ€ngtat till. 💗 Kommer dela lite pĂ„ insta o fb o lite hĂ€r i bloggen sĂ„ varmt vĂ€lkommen att följa med pĂ„ sĂ„ vis! đŸ€—

/Angelica

Angelica Nanda SchÀfer

Author Angelica Nanda SchÀfer

With passion for movement and fascination over different ways to still the mind she likes to explore the language between body and mind and she invites you to be creative and playful on the floor.

More posts by Angelica Nanda SchÀfer

Join the discussion 4 Comments

  • Monika Lehmann says:

    SĂ„ hĂ€rligt det lĂ„ter Angelica ! Jag följer med spĂ€nning med pĂ„ din resa hĂ€r pĂ„ bloggen đŸŒŽđŸŒ„đŸŒ…đŸđŸ§˜â€â™€ïžđŸ§˜â€â™‚ïžđŸ™đŸ’•

  • Monica Öhlander says:

    SÄ hÀrligt det lÄter!
    Jag ser sÄ fram emot resan som vÀntar om drygt en mÄnad till Thailand. Den tiden kommer att behövas för mig att ÄterhÀmta mig. Vi var tvungna att skiljas frÄn vÄr Àlskade Smilla i söndags.SÄ nu gÄr jag sönder igen. Det kommer bli en fantastisk upplevelse att Äka ivÀg. Vi ses!

Leave a Reply