Okategoriserade

Lycka är …..

… ett par nya joggingskor; köpte dom i lördags eftermiddag och har testat dom två gånger sen dess. Dom är lite plattare än en normal löparsko, och går väl i linje med mitt tänk att testa barfotalöpning en period. Inomhus på löpband känns det ok med att vara i strumpfötter, men att i ett höstruskigt Sverige springa utomhus barfota, nja.. där går gränsen:)Det blir en helt annan löpteknik med en plattare sko/barfota, och det är svårt att lära om. Bra eller dåligt för kroppen och träningen? Det visar sej, min utvärdering kommer om några veckor eller ett par månader, innan dess är det för tidigt att avgöra. Men att det är en idé på stark framåtmarsch är det inget snack om!

Har du något “nytt” du vill testa? En ny träningsform, en ny maträtt, en ny väg till jobbet? Omväxling förnöjer och gör livet lite mer “vardagsspännande”; ta dej ut ur dina ramar och rutiner och våga prova något nytt den här veckan!

Lycka Till!

Author

With passion for movement and fascination over different ways to still the mind she likes to explore the language between body and mind and she invites you to be creative and playful on the floor.

7 Comments Add New Comment

 1. Linda says:

  ahh tjusiga!! Får väl investera i ett par jag med som du sa hehe 😉

 2. Anki says:

  Coola! :O)) Jag vill ha "masajskorna" med rund sula, är någon här som har testat dem?

 3. till.agneta says:

  Snygga skor!!! Har också investerat i nya skor, inte så läckra, men lättsprungna, vilket är bra när man inte sprungit på en väldig massa år …… 🙂

 4. angelica says:

  Anki; masajskorna ska vara riktigt bra har jag hört, dock ej provat själv.
  Och till anonym; nej barfota utomhus är nog inte så kul; därför nya dojor;)

Comments are closed.