Skip to main content

VLT ringde och sa att jag blivit utvald att få present för att jag har fyllt år och har varit med i tidningen. Så kom dom då där imorse, reporter och fotograf och allt. Jag log och svarade på frågor och fick 6 trisslotter 🙂 Om jag vinner något ska jag…

Solig fin dag idag. Fin höstprommis med fin människa mellan intervju och yogan. Stark yoga med fina människor. Nålar i axeln av fin sjukgymnast. Fin Fredag helt enkelt!

Och nu ska jag göra fint hemma. Ni vet plocka undan, städa bort. I LOVE IT! ♥

Kvällen kommer sedan att ägnas åt att förbereda det sista inför morgondagens kursstart för ryttare här i Strömsholm; Body & Mind, och så ska jag göra ordning min present till lördagens födelsedagsbarn som har fint kalas på kvällen i Stockholm ♥

Ha en fin helg alla!

 

 

Angelica Nanda Schäfer

Author Angelica Nanda Schäfer

With passion for movement and fascination over different ways to still the mind she likes to explore the language between body and mind and she invites you to be creative and playful on the floor.

More posts by Angelica Nanda Schäfer