Skip to main content

P1010732Jag är sommar.

Våren är härlig med galna fågelkvitter och när allt börjar grönska, hösten så fin med alla färger; vintern är vacker när det gnistrar i snön. Men sommaren är så mycket mer.

Alla vackra blommor i diken, längs vägen, i trädgården, i spontant ihopplockade buketter … Svala sköna dopp i sjöar & hav! Utelek; för träning, för meditation, för att utforska, för att andas. Fri tid. Ljusa nätter. Barfota fötter. Klänning. Sitta på trappen och äta frukost. Mera bad. Naken hud. Solbelkt hår. Fräknar. Oändliga solnedgångar. Smultron. Ett stilla sommarregn. Och så mycket mer. 

 

004 

057 015 

 

P1010825

 

066

 

P1020307

P1010973P1020067

Angelica Nanda Schäfer

Author Angelica Nanda Schäfer

With passion for movement and fascination over different ways to still the mind she likes to explore the language between body and mind and she invites you to be creative and playful on the floor.

More posts by Angelica Nanda Schäfer

Join the discussion 2 Comments

 • Susanne Södergren says:

  Mm….vill ta upp rutinen att läsa din blogg igen. Blir ju så glad av den!
  Den får mig att återvända till det som jag gillar och till en jag vill vara – men som jag ibland förlorar mitt i vardagen.
  Tack A!
  Kram

  • angelica says:

   Varm kram tillbaka Susanne, och vad glad jag blir av dina fina rader och av att tänka på dej! Tänker på dej och din eldiga tango, lugna yoga, dina oändliga turer på långfärdsskridskor och inte minst vår organiska dans! Hoppas du får en fin barfota sommar! Kram igen!