Okategoriserade

Underbar Core & Pilates ikväll

Underbaraste roligaste & härligaste onsdagkvällar med Core + Pilatesträning. Just hemkommen och har bara en sådan där riktig god känsla i kroppen; jäklar vad bra ni tränade!

Tänk er in ni som inte varit med; miljön är allt annat än “träningsmässig”; fin lokal i gammal herrgårdsmiljö, och så kommer ni deltagare från runt om i bygden- vi samlas och tränar och bara ÄR tillsammans, det är verkligen en mycket speciell gruppkänsla vi har!

Idag fick jag för mej att höja ribban på Corepasset genom tidtagning i plankan (hoover). Jag är så nöjd över resultatet, och så stolt över er! Vilken utveckling sedan vi startade för snart ett år sen, kommer ni ihåg? Då var det pust och stön och inte ens hälften av tiden och tekniken som ni visade idag! Bra jobbat!

Pilatesträningen blev fokuserad och stark, med precision & perfektion. Vi började med en mental & fysisk intoning för att hitta energin och nuet. 75 minuter senare fanns känslan av att vara längre, starkare, lugnare och mer levande.

Som vanligt blir kvällen sen och jag njuter nu i lugnet efter en mycket bra dag…

Author

With passion for movement and fascination over different ways to still the mind she likes to explore the language between body and mind and she invites you to be creative and playful on the floor.

2 Comments Add New Comment

  1. Anonymous says:

    Ja vad duktiga vi var! Jag trodde aldrig att jag skulle fixa så länge.

    /Camilla N.

  2. till.agneta says:

    Längtar till torsdag, har sån skön känsla när jag åker från Pilates!
    /Agneta

Comments are closed.