Skip to main content

Lagom sladdat hem från kvällens fiiiiiiiina Functional Core i Ciccis trädgård; det var sista klassen innan mitt sommaruppehåll & fantastiskt att få ett så superhärligt avslut; kvällssol, hög musik över hela grannskapet (dom verkar gilla´t alla fall 😉 ), och barfota fötter som sprang, hoppade, klev & lekte i gräset! Helt knasigt; jag har världens separationsångest för att ta ledigt från klasserna 😉

Hursom; jag vill verkligen TACKA ALLA som har tränat med mej den här terminen! Tack för att ni strålar och ger allt på klasserna, i grupp eller enskilt, och för att ni gör så att jag kan ha världens roligaste “jobb”! Kom tillbaka i höst!

Startar min semester imorgon med att åka till Peace & Love. Ber en bön att jag hinner packa ihop det jag behöver för en veckas roadtripp i Dalarna. Ingenting packat eller planerat än, men jag har alla fall ansiktsmask i ansiktet och har filat fötterna 😉 Kommer så vara i krokarna kring Falun kommande vecka; jag ska yoga nästan alla dagar på Yogahuset där, och bryta av med spelmansstämma i Bingjsö onsdag-torsdag om vädret är ok. En ren njutning att få blanda musik & yoga i fin miljö, träffa fina människor och bara fylla på med inspiration och energi!

Är tillbaka andra veckan i juli för lite jobb igen, inga klasser dock, men administration, planering, PT-kunder samt en och annan massage på schemat. Så ska jag fixa mera mys i massagerummet på Apalby; nya gardiner och lite annat som kan ge rummet en ny känsla 🙂 Den veckan tänker jag också gå på massa kuliga träningsklasser och låta mej inspireras; Houseklass med Jessica, Organic med Maria och lite annat är inbokat 🙂

Musik och skratt, god mat och mycket yoga, att få släppa tanken och bara följa med dit vinden bär; det är semester för mej! Hoppas du också njuter av sommaren, och kom ihåg att solen finns i dej om än det regnar!

KRAMAR 🙂

Angelica Nanda Schäfer

Author Angelica Nanda Schäfer

With passion for movement and fascination over different ways to still the mind she likes to explore the language between body and mind and she invites you to be creative and playful on the floor.

More posts by Angelica Nanda Schäfer